fbpx
Kabinet werkt aan ander voorstel box 3
Kabinet werkt aan ander voorstel box 3

Inleiding In september 2019 schreef ik een artikel over de box 3 hervorming en wat voor angsten en kansen dit soort veranderingen met zich meebrengen. De box 3 hervormingsplannen, die de toenmalig staatssecretaris van Financiën (Menno Snel) in gedachten had, zouden erg nadelig uitpakken voor de…

Execution only hypotheken
Execution only hypotheek

Wat is een Execution Only hypotheek Een Execution only hyptheek is een hypotheek afsluiten zonder advies, je betaalt alleen voor de uitvoering (execution). Dit bespaart behoorlijk wat kosten maar daarvoor moet je wel aantonen dat je verstand van zaken hebt. https://vimeo.com/429638275 Execution only toets Een…

Vastgoed successen traditie
Mijn traditie bij Vastgoed Successen!

Inleiding Enkele jaren geleden ben ik begonnen met een nieuwe traditie, namelijk het vieren van successen. Want de weg naar een succesmoment kan soms lang duren waar veel inspanning, discipline en doorzettingsvermogen voor nodig was. Ik realiseerde me dat na het behalen van een succes…

Beleggersupdate juni 2020
Beleggersupdate juni 2020

Inleiding In februari zorgde Corona voor veel angst en onzekerheid in de wereld en de beurs maakte een gigantische duik. In maart schreef ik 2 artikelen waarin ik vertelde over de turbulente tijden waarin we ons begeven en hoe ik hiermee omga. Nu, 2,5 maand…

Productieve Reisuren
Productieve reisuren

Inleiding Ik ben geregeld onderweg en ondanks dat ik geniet van een muziekje op de achtergrond, toch maak ik reisuren graag een stuk productiever. Daarom ben ik enkele jaren geleden begonnen met het beluisteren van audioboeken, podcasts en gebruik ik audio notities. In dit artikel…

Leer Beleggen in Vastgoed © 2020.